Wijns Beheer

“Ons deskundige team ontfermt zich over de gemeenschappelijke delen van uw gebouw en doet wat nodig is, wanneer het nodig is.”

Wijns Beheer is een jong bedrijf, ontstaan uit het succesvolle Wijns Vastgoed. Als zaakvoerder werd ik zowat meegesleept door de gebeurtenissen; de zaak was té succesvol, alle dagen waren gevuld met koortsachtige activiteit. Zelfs het opschorten van de Marketing bood niet genoeg soelaas. Ik begreep dat dit niet mocht blijven duren en besloot beroep te doen op CRESCIAMO.

Met een “Stoompot”, een intensieve workshop op één dag met mezelf en alle werknemers, werd mijn bedrijf snel en effectief doorgelicht. Alle belangrijke elementen kwamen aan bod: Visie & Missie, Structuur & Processen, Mensen & Talenten, Middelen en Resultaten.

Nadien werd me het rapport voorgelegd dat elk element in kaart brengt zodat ik nu goed weet welke mensen, met welke talenten, ik moet inzetten en hoe ik stap voor stap eerst rust en structuur kan brengen en nadien weer kan groeien.

Bovendien stelde CRESCIAMO een strategisch plan voor, met voldoende kleine stappen, om mijn doel te bereiken. Een nagelnieuwe Missie en Visie werden voorgesteld, net als enkele tips om structuur te brengen en de tools om te zien hoe nieuwe mensen in het bestaande team kunnen passen om een harmonieus geheel te verkrijgen.

Tom Dillen, zaakvoerder Wijns Beheer,

“De partner voor het beheer van de gemeenschap van je gebouw.”

Herken je de uitdagingen van Tom? We kunnen jou ook verder helpen!
Contacteer ons NU voor een gratis adviesgesprek.