MagroMetal

"In onze moderne, volledig uitgeruste werkplaats vervaardigen onze vaklui constructies in inox, staal en aluminium voor bedrijven en particulieren, naar uw specificaties, binnen een afgesproken termijn."

MagroMetal is een gevestigd bedrijf. Op het ogenblik dat ik Cresciamo contacteerde had ik reeds geruime tijd het gevoel dat de sfeer en de motivatie in mijn bedrijf achteruit gingen. Mijn doel is de resultaten en reputatie van mijn bedrijf duurzaam te bestendigen. Ik wilde niet bij de pakken blijven zitten en besloot me te laten bijstaan.

Met een "Stoompot", een intensieve workshop van één dag met alle werknemers ,- van zaakvoerder tot arbeider -, werd mijn bedrijf snel en effectief doorgelicht. Alle belangrijke elementen kwamen aan bod: Visie & Missie, Structuur & Processen, Mensen & Talenten, Middelen en Resultaten. Er werd zeer uitgebreid tijd besteed aan Cultuur.

Nadien werd me het rapport voorgelegd dat elk element in kaart brengt zodat ik een goed zicht heb op mijn sterkten en zwakten.

Bovendien stelde Cresciamo een strategisch plan voor,- met voldoende kleine stappen -, om mijn doel te bereiken. De eerste stap werd concreet uitgewerkt en het plan werd al in werking gezet:

  • Cresciamo deed beroep op hun uitgebreid netwerk van experten en stelde me een Coach voor om me persoonlijk bij te staan.
  • Door het zicht op de verwachtingen, waarden en talenten van mijn medewerkers (en het advies van Cresciamo) was ik in staat om de mensen anders en beter in te zetten en niet alleen te delegeren, maar ook de samenwerking, de sfeer en de motivatie te verbeteren.
  • Cresciamo staat me nu opnieuw enkele dagen bij om mijn processen in kaart te brengen en de functiebeschrijvingen op te stellen.

Cresciamo volgt het stappenplan op en staat me bij,- op mijn vraag -, met raad en daad.

Mario Verhaert

Herken je de uitdagingen van Mario? We kunnen jou ook verder helpen!

Contacteer ons nu voor een gratis adviesgesprek.

Lees meer over hen op hun website.