Van de Poel

Van de Poel is een transportbedrijf en een familiebedrijf. De twee huidige zaakvoerders,- Luc en Wim -, bouwden de zaak van hun vader uit tot een internationale onderneming.

De uitdagingen in de transportsector blijven groot en een volgende generatie,- Jessy en Valerie -, dient zich aan om geleidelijk aan de fakkel over te nemen. Het aangaan van de uitdagingen en het inwerken van de twee jongedames was een mooie opportuniteit om externe hulp en advies in te roepen.

Cresciamo nam deze taak ter harte. Onder de leuze “samen werken aan groei” ging het Cresciamo-team met de medewerkers, de volgende generatie en de zaakvoerders aan de slag.

Meer dan acht maand later nam Cresciamo afscheid van een bedrijf met een heldere strategie, een nieuw waardenkader, een nieuwe organisatie met sterke teams, een billijk HR-beleid, een proefproject voor cross-dokken in het buitenland, multimodale transporten en een budgettering voor 2019. De verandering liep niet altijd van een leien dakje en is ook nog niet voltooid. Van de Poel heeft nu wel alle middelen in handen om de rest van de weg zelf af te leggen en Cresciamo is altijd maar een telefoontje ver weg om hen met raad en daad bij te staan.

“Het is onwaarschijnlijk wat er de voorbije maanden allemaal veranderde bij Van de Poel. Blijf niet uitstellen, laat u bijstaan door de juiste mensen.”

Luc, Jessy, Wim en Valerie.